fbpx
Sari la conținut

Securitate Fizica si Perimetrala

Într-un mod aproape fericit, sistemele de supraveghere video sunt un instrument de control al autorităților, dar oferă, de asemenea, protecție pentru viețile oamenilor, întreprinderi și bunuri personale. În cele din urmă, scopul final al unui sistem de supraveghere video trebuie întotdeauna să se limiteze în a oferi protecție și nimic mai mult de atât.

În ciuda numeroaselor progrese tehnice ale sistemelor de supraveghere video, de la sistemele analogice la HDTVI și apoi la sistemele de supraveghere video IP, obiectivul principal al oricărui sistem de supraveghere video ar trebui să se limiteze în a oferi protecție și nimic mai mult.

Chiar dacă aspectele tehnice ale sistemelor de supraveghere video avansează rapid, componentele de bază ale tuturor sistemelor de supraveghere video rămân aceleași:

  • Camere video
  • Sistem de înregistrare
  • Surse de alimentare cu back-up
  • Cablaj aferent

La elaborarea proiectelor tehnice, specialiștii BADTEAM vor lua în considerare detaliile privind configurația spațiului și destinația acestuia, precum și gradul de protecție ce se impune a fi asigurat conform cerințelor beneficiarului și a legilor și normativelor în vigoare.

Absolut întotdeauna, pentru orice societate comercială, înainte de instalarea unui sistem de supraveghere video este necesară realizarea unei documentații care se numește “analiză de risc la securitate fizică”. În mod legal, fără această documentație premergatoare, nu poate fi realizat nici un proiect pentru un sistem de supraveghere video.