fbpx
Sari la conținut

Despre BAD TEAM

Cu BAD Team puteți să vă promovați business-ul în mediul online. Oferim servicii complete de la creare pagină web sau magazin online până la soluții de optimizare a vânzărilor, reclamă pe social media.

BAD Team reprezintă o echipă de tineri entuziaști din România cu o experiență cumulativă de peste 30 de ani de activitate în diverse domenii IT atât pe piața din România dar și din Europa și SUA. Expertiza noastră cuprinde proiecte din cele mai variate zone ale tehnologiei informației: securitatea informației, dezvoltare aplicații software, implementare aplicații de business, promovare online și e-commerce, dezvoltarea și implementarea de sisteme complexe, dezvoltarea de înalte tehnologii.
Ne-am unit din dorința de a ridica ștacheta furnizării de servicii și soluții IT în România. BAD Team impune un nou standard de calitate și eficiență pe piața din România.

Misiunea BAD Team

Misiunea BAD Team este de a eficientiza serviciile IT pentru clienții săi, într-un strâns parteneriat, prin oferirea de soluții optime la un nivel superior, create prin pasiunea și dedicația pentru tehnologie avansată, dar și o deschidere către noile tehnologii apărute pe piața internațională.

Valorile BAD Team

• Pe primul loc, respectul pentru clienți noștri.
• Profesionalism
• Spiritul de echipă BAD Team
• Crearea și dezvoltarea continuă de soluții eficiente pentru clienții noștri.
• Pasiune pentru inovație și tehnologii de ultimă oră din industria IT.
• Excelentă operațională, servicii de calitate bazate pe rigurozitatea clienților noștri.